Ghee is a form of clarified butter created by skimming the milk solids out of melted butter. It has a lower lactose content than butter, so may be a good butter substitute for people with a lactose intolerance. The nutrition and fat contents of ghee and butter are similar and both can be used in a healthful diet.
from Nutrition / Diet News From Medical News Today https://ift.tt/2jooyD2
Membres
Contributeurs
mercredi 2 mai 2018
Inscription à :
Publier les commentaires (Atom)
popular posts
-
From: sfce.u-link@ligue-cancer.net Catégorie: All categories combined À: sfce.u-link@ligue-cancer.net BCC: j.dayot@...
-
From: sfce@ligue-cancer.net Catégorie: All categories combined À: sfce@ligue-cancer.net BCC: j.dayot@elsevier.com ...
-
From: Yves.reguerre@chu-reunion.fr Catégorie: All categories combined À: Yves.reguerre@chu-reunion.fr BCC: j.dayot@...
-
From: sfce@ligue-cancer.net Catégorie: All categories combined À: sfce@ligue-cancer.net BCC: j.dayot@elsevier.com ...
-
From: sfce@ligue-cancer.net Catégorie: All categories combined À: sfce@ligue-cancer.net BCC: j.dayot@elsevier.com ...
-
From: donadieu.genc@wanadoo.fr Catégorie: All categories combined À: donadieu.genc@wanadoo.fr BCC: j.dayot@elsevier...
-
From: sfce@ligue-cancer.net Catégorie: All categories combined À: sfce@ligue-cancer.net BCC: j.dayot@elsevier.com ...
-
From: bertozzi.ai@chu-toulouse.fr Catégorie: All categories combined À: bertozzi.ai@chu-toulouse.fr BCC: j.dayot@el...
-
From: bertozzi.ai@chu-toulouse.fr Catégorie: All categories combined À: bertozzi.ai@chu-toulouse.fr BCC: j.dayot@el...
-
From: carole.coze@ap-hm.fr Catégorie: All categories combined À: carole.coze@ap-hm.fr BCC: j.dayot@elsevier.com an...
0 commentaires:
Enregistrer un commentaire